AGM Dealer

Medio 2016 hebben wij ons programma uitgebreid met het merk AGM Scooters, met modellen die bereikbaar zijn voor een breed publiek is het merk een goede aanvulling.

Scooter rijden is niet alleen leuk, maar ook reuze handig. AGM scooters zijn zuinig en met onze garantietermijn van 3 jaar op het motorblok is de keuze voor een AGM scooters, schakelbrommers en motorscooters ook een heel verstandige keuze. Onze scooters zijn van alle markten thuis, woon-werkverkeer, boodschappen of heerlijk de omgeving verkennen: een AGM zorgt dat je geniet van het scooter rijden.

Het brede scala aan AGM modellen zorgt ervoor dat iedereen AGM scooters, schakelbrommers en motorscooters naar zijn eigen smaak kan vinden. Van handige en compacte stadsscooters, stoere sportscooters, klassieke retro scooters tot motorscooters. Voor al deze AGM scooters geldt:
Betrouwbaar:
AGM scooters, schakelbrommers en motorscooters zijn van hoge kwaliteit, hebben 3 jaar garantie op de motoren en zijn leverbaar via ons uitgebreide dealernetwerk

Economisch:
AGM scooters, schakelbrommers en motorscooters zijn voordelig in aanschaf, goedkoop in onderhoud en zuinig in gebruik

Milieuvriendelijk:
Alle AGM scooters, schakelbrommers en motorscooters voldoen aan de huidige strenge milieueisen

Functioneel:
Een AGM scooters, schakelbrommers en motorscooters is door iedereen te berijden, jong en oud

Perfect design:
Elke AGM scooters, schakelbrommers en motorscooters is uitgerust met een doordacht en oogstrelend design

Bereikbaar:
Via AGM finance is een AGM scooters, schakelbrommers en motorscooters voor iedereen bereikbaar
Meer informatie? Je kunt altijd terecht bij één van onze medewerkers voor aanvullende informatie over het uitgebreide scootergamma van AGM.