Motor testbank

Betreed de wereld van grenzeloze mogelijkheden met onze gloednieuwe engine dyno, uitgerust met de nieuwste elektronica en geavanceerde technologie. Onze dynamometer biedt niet alleen de capaciteit om motoren te testen tot maar liefst 450pk, maar stelt ons ook in staat om naadloos verbinding te maken met de meeste ECU’s. Met een nauwkeurige controle over temperaturen en diverse drukken, biedt deze geavanceerde testmethode een ongeĆ«venaarde mogelijkheid voor motorontwikkeling.

De flexibiliteit van onze engine dyno gaat verder dan alleen vermogensmetingen. Door de motor los te monteren op een bok, in tegenstelling tot de traditionele inbouw in het motorcompartiment van een auto, kunnen we efficiƫnter wisselen tussen verschillende componenten. Dit maakt het proces van motorontwikkeling en optimalisatie niet alleen soepeler, maar ook nauwkeuriger.

Of je nu een enthousiaste amateur bent die op zoek is naar prestatieverbetering of een doorgewinterde professional die een motor tot in de puntjes wil perfectioneren, onze engine dyno staat klaar om aan al je behoeften te voldoen. Vertrouw op onze expertise en laat ons je begeleiden naar de volgende stap in motorprestaties.