AGM Goccia GEV1000

De AGM Goccia GEV1000 heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit, en met een actieradius tot wel 60 km zijn grotere afstanden geen enkel probleem.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

Het mooiste; dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Namelijk € 1699 compleet rijklaar
De verschillende kleuren kunt u HIER vinden

Bij het ontwerpen van de AGM Goccia GEV1000 is aan elk detail gedacht. Het compacte design en de retro elementen geven deze elektrische scooter zijn eigen identiteit. Ook op technisch gebied is elk onderdeel zorgvuldig gekozen, alles om jou een unieke rijervaring te kunnen bieden.

Milieuvriendelijk

De AGM Goccia GEV1000 is volledig elektrisch en heeft dus geen CO2 uitstoot. Naast een genot om op te rijden is deze scooter ook goed voor het milieu.

Geruisloos

De stille elektrische motor zorgt voor een heerlijk vrij gevoel tijdens jouw rit op de AGM Goccia GEV1000. Geen luidruchtige motor waardoor je optimaal kan genieten van de omgeving.

Hoge actieradius

Met de AGM Goccia GEV1000 rijd je eenvoudig grote afstanden. De lithium-ion accu heeft een actieradius van 60 km (actieradius geldt bij 25 kmh) en is in 4 uur razendsnel op te laden.

Voordelig

De AGM Goccia GEV1000 is ontwikkeld om elektrisch rijden beschikbaar te maken voor elk budget, zonder in te leveren op kwaliteit. De AGM Goccia GEV1000 is zowel in aanschaf als gebruik erg voordelig.

Rijeigenschappen

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. Door het verstelbare stuur is het voor iedereen mogelijk de stuurpositie optimaal in te stellen.

Slimme features

Digitaal display

Het handige digitale dashboard van de AGM Goccia GEV1000 geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

LED verlichting

Zowel voor als achter is de AGM Goccia GEV1000 voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

USB aansluiting

Standaard is de AGM Goccia GEV1000 voorzien van een USB aansluiting, hierdoor kan je moeiteloos je telefoon tijdens het rijden opladen.

Alarm + key-less rijden

De sleutel kan je op zak houden want de AGM Goccia GEV1000 is aan- en uit te zetten met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening is tevens het alarm te activeren.

Sportstand

De AGM Goccia GEV1000 is uitgerust met twee rijmodi. De sportstand geeft je net die extra boost die af en toe nodig is.