Ecooter E2

Maak kennis met de E2

De Ecooter E2 is beschikbaar in vijf geweldige kleuren! De kleuren zijn matt black, matt dark grey, red, white en blue. Door dit ruime assortiment zit er voor iedereen een kleur bij!

Actieradius

De efficiënte middenmotor van de Ecooter zorgt voor nog betere prestaties! De Ecooter E2 heeft de mogelijkheid om een extra accu te gebruiken. Hierdoor is de actieradius zelfs nog groter en reikt hij wel tot 175 km. De Ecooter E2 is uniek in zijn actieradius!

Accu technologie

De Ecooter is voorzien van innovatief batterijbeheersysteem (BMS) dat het energieverbruik reguleert en uw veiligheid garandeert. Door efficiënt om te gaan met het energieverbruik kunt u nog verder rijden.

Uitneembare accu’s

De accu’s van de Ecooter E2 zijn uitneembaar. Laad de accu thuis of op kantoor makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. Uiteraard kunt u de accu’s ook opladen zonder ze uit de scooter te halen.

De motor

De krachtige en ultracompacte E-motor herdefinieert het ontwerp van elektromotoren. Elk onderdeel is precies ontworpen om ervoor te zorgen dat het hele systeem slimmer en efficiënter werkt.

De V-snaar

De v-snaar ontworpen door Gates is nodig om te profiteren van een perfecte koppel. Geen enkele andere scooter op de markt kan dit type directe aandrijving aanbieden.

100% LED verlichting

Het LED verlichtingssysteem is in alle opzichten nog scherper! We optimaliseren het vermogen in elke situatie, zodat u altijd een hogere efficiëntie en een duidelijker zicht krijgt. Veiligheid staat voorop!

Energieherstel, bespaar op energie

De Ecooter heeft een regenererende motor. Hierdoor wordt de accu automatisch opgeladen bij het remmen.

Techniek

De schokbrekers aan voor- en achterzijde zorgen voor dubbel rijcomfort! De Ecooter E2 heeft speciale techniek waarbij schokken effectief worden omgezet in comfort. Door deze nieuwe technieken is het rijden op een Ecooter E2 een geweldige beleving!

Voor en achterrem combinatie

De Ecooter E2 heeft als voor en achter schijfremmen. Dit is uniek in scooterland! Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat bij het gebruik van alleen de achterrem ook automatisch de voorrem wordt gebruikt. Hierdoor is de kans op slippen kleiner en dit maakt deze scooter nog veiliger.