Ecooter E1

Maak kennis met de E1

De Ecooter E1 is een geweldige scooter en geschikt voor iedereen! Hij is beschikbaar in de kleuren glossy black, white en grey. Maak nu kennis met deze Ecooter!

Actieradius

De efficiënte middenmotor van de Ecooter zorgt voor nog betere prestaties! De Ecooter E1 heeft een actieradius van 80 km en voor veel elektrische rijders zal dit meer dan voldoende zijn. Het is in ieder geval een stuk meer dan elektrische scooters van de meeste andere merken.

Wilt u nog verder kunnen rijden, ga dan voor de Ecooter E2!

Accu technologie

De Ecooter is voorzien van innovatief batterijbeheersysteem (BMS) dat het energieverbruik reguleert en uw veiligheid garandeert. Door efficiënt om te gaan met het energieverbruik kunt u nog verder rijden.

Uitneembare accu

De accu van de Ecooter E1 is uiteraard uitneembaar. Laad de accu thuis of op kantoor makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. Uiteraard kunt u de accu ook opladen zonder deze uit de scooter te halen.

100% LED verlichting

Het LED verlichtingssysteem is in alle opzichten nog scherper! We optimaliseren het vermogen in elke situatie, zodat u altijd een hogere efficiëntie en een duidelijker zicht krijgt. Veiligheid staat voorop!

Techniek

De schokbrekers aan voor- en achterzijde zorgen voor dubbel rijcomfort! De Ecooter E1 heeft speciale techniek waarbij schokken effectief worden omgezet in comfort. Door deze nieuwe technieken is het rijden op een Ecooter E1 een geweldige beleving!